Ihan erityisen rapsakoita ja maukkaita porkkanoita saa nyt kesän ensimmäisistä!
Ja mikä parasta, jos porkkanat ovat päässeet vähän nuupahtamaan, ei huolta -ne sopivat silti.
Tarvitset vain porkkanoita, öljyä, suolaa, mustapippuria ja lempiyrttiä (porkkanoihin passaa ihansti esim rakuuna tai rosmariini)
Leikkaa porkkanat pitkittäin halki ja asettele uunivuokaan. Lorauta päälle 2-3 rkl hyvää oliiviöljyä ja rouhi myllystä suolaa (aika reilulla kädellä) ja pippuria. Kääntele porkkanoita niin että kaikki saavat pintaansa öljyä. Paista 200 C noin 15 minuuttia, kunnes ihan ohuin huippu saa pikuisen väriä Silloin porkkanat ovat rapsakoimmillaan.


Ripoittele päälle persiljaa tai vaikka sitruunatimjamia. Nams mika lisäke grilliruuille.
Pihamaa ~Viinitila & Panimo ~
Tervetuloa kanssamme makumatkalle!
Kurkkaa tilan tuotteita verkkokaupasta!