Skip to main content

Pihamaan viini- ja puutarhatila

Meistä

Pihamaan tilalla on viljelty mansikkaa jo yli 40 vuotta. Nykyisin pellot pursuavat mansikan lisäksi muitakin marjoja ja vihanneksia, kuten vadelmia ja herukoita sekä varhaisperunoita, kaaleja, salaatteja, herneitä, sipuleita, yrttejä ja paljon muuta.

Tilan tuotteet myydään suoraan asiakkaille mahdollisimman tuoreina lähialueiden toreilla sekä omassa tilapuodissa Kalkkisissa.

Peltoviljelyn lisäksi tilalla tuotetaan tilaviinejä, siidereitä, limonadeja ja olutta.
Omat oluet valmistuvat Heinolan Panimolla ja kaikkia juomia pääseekin ostamaan sekä Kalkkisissa että Heinolassa. Lisäksi tilaltamme Kalkkisista löytyy kahvio/viinitupa, jossa tarjoillaan joka aamu paikan päällä leivottua suolaista ja makeaa.

Pihamaan Tilan omat sivut

Yhteystiedot

Isäntä Janne Pihamaa

Siltatie 12,
17240 Kalkkinen

 janne@viini-pihamaa.fi
050 565 1212

Tilapuoti
Siltatie 12,
17240 Kalkkinen

Tilapuoti puh. 050 4002208

Tilapuoti

Tilapuodistamme löytyy vaihtuva valikoima makunautintoja mukaan ostettavaksi sekä voit tulla noutamaan verkkokauppatilauksesi.

Pihamaan supisuomalaisia juomia ja satokauden tuotteita

  • Ilolla pantuja oluita, pirskahtelevia marjaviinejä ja maalaissiidereitä, tuhtia sahtia ja marjaisia limppareita.
  • Oman tilan mansikat ja varhaisperunat, joita herkkusuut noutavat tilapuodin ohella lähialueen torien notkuvista vihannesvalikoimista. Tilaa ennakkoon verkkokaupastamme ja nouda tilapuodista.
  • Pihamaan tilapuodista löytyy myös muita lähiruokaherkkuja, kuten tuoretta maalaisleipää, jauhoja, hilloja, mehuja ja juustoja.